Zamieszczone przez anthrax
Przepływomierz czy tak ma być 🚔 i drugi bieg kli
Zwiń
X
-
Przepływomierz czy tak ma być 🚔 i drugi bieg kli
Witam wszystkich maminsynkiem pytanie co do tego małego urządzenia .
Postanowiłem wypiąć kostkę od przepływki i sprawdzić co się stanie:
Brak objawów silnik działa tak jak działał czy tak ma być ??
I drugie pytanie nie działa drugi bieg wentylatorów klimy co jest za to odpowiedzialne
Czasami w upalne dni słychać ze wskoczyły na 2 ale naprawdę żądko startują .
Podpinając pod vaga brak błędów
-
-
Na chwilę obecną nic więcej nie pomogę, mam to auto dopiero od kilku miesięcy, ale jak wpadnie cieplejszy dzień to puszcze klimę na max i zrobię obserwację. Wiem o jakim szumie piszesz bo w niektórych autach jak pracuje klima to wiatrak daje czadu, a u mnie no powiedzmy że go słyszę bo wiem, że ma chodzić przy wł. klimie. Przy czym nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie ma problemów z chłodzeniem powietrza przez klimę, jak dam np na 16 stopni lub "LO" to z kratek daje zimne ostre powietrze.
Komentarz
-
-
Wczoraj wrzuciłem trochę klimę około 10 min na postoju pracowała był około 23 stopnie na zewnątrz i wentylator chodził na tej samej prędkości obrotowej tzn tak jakby na pierwszym biegu cały czas. Chłodnica klimy była dość ciepła co znaczy, że dało się ręka trzymać ale czuć było że jest rozgrzana. Także nie wiem może niech inni użytkownicy się wypowiedzą w temacie. Może obaj mamy uwalone II biegi w wentylatorach lub jakiś czujnik odpowiedzialny za przełączanie wiatraka na wyższe obroty.
Komentarz
-
Komentarz